Clock

Saturday, 29 October 2011

Demam

huhu......
arini baru baek demam ja
aq pown x taw sapa bwk virus ni....

ishhh.....
x pasai2 marin aq x makan sehari...
sbb x lalu mkn....
dah la arini peksa.....

demam duk ada skit2 lg....
skrang keja duk study....
satgi peksa dah....
mintak2 dipermudahkan 

untuk menjawab peksa ni.....
jum2.....aq dah xtaw nak tulih pa dah
aq caw dulu.....

Wednesday, 26 October 2011

baca je la...

starting from now....
aq dah x single dah....
somebody had taken my heart....
aq pown dah x leh kat blog ayat ni dah
#I'M happy with my single life#
x pe la....
dah x taw nak tulih apa dah....
nanti dah dapat idea kita update la blog ye....
kbaiiii......

Monday, 24 October 2011

x taw nak buad apa







Add caption
 Haha.....x taw la nak buad apa.....inila hasil kerja.....
x taw elok ka x.......
#maenhentamjabuadnipown#

Sunday, 23 October 2011

just want to say this

weh sadis gila aq baca blog kwn aq......
rasa mcm nak luruh ayaq mata yg aq duk simpan lama dah.....
ape yg terjadi kat dya napa lebih kurang apa yg terjadi kat aq
beza dya aq hantar owg tengah untuk tanya dulu.....
xpi napa kwn dya semua salah angap......
depa kata aq suka kat dya.....
aq just minat kat dya bukan nak mintak kapel kat dya pown.....
sejak aq break ngan budak R tu....
aq dah x suka kapel...
ia hanya menyusahkan hidup aq.....
#singlelgsyok#

Saturday, 22 October 2011

Fixie kena kunci

huhu............la ni sampai peksa  aq x leh keluaq pi mana........
sbb fixie aq dah kena kunci ngan parents aq.......
huhu sediy gila aq..........tengok saja.....
lepaih peksa tyme to enjoy.!!!!!!
#peksa dulu baru enjoy#

Thursday, 20 October 2011

mahu melupakan dya

start from this tyme.....aq nak lupa dya dah......
x maw nak ingat dah.....apa yg telah berlaku.....
her not mine.....her have somebody
no need to asking about him more
mood~~~
#I'M Happy with Single LIFE#

Wednesday, 19 October 2011

tension nak peksa

periksa 2weeks lg.....xpi otak dah serabut......study pown x.....
math la paling aq tension skit.....cikgu tu ajaq cukup x paham....
minggu depan.....no more ride fixie....no more play
'play more learn more'
#tiruayatiklanmilo#

Tuesday, 18 October 2011

Fixie

oh yeahhhh!!!!!!!!!dpt jugak fixie yg selama ni aq impikan........huh........
ary tu..........x senang duduk sangat.....keja tengok fixie yg kwn2 aq duk naek tu
sampai x jadi keja
tidur x lena,mandi x basah
fixie punya pasal larhhh